Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt

tack för natten
drömmarna
närvaron av dig där
tack för mörkret
som invaggar mig i falska
sköna förhoppningar
som väver äventyren åt mig
när livet är så fullt av vegetering

om jag inte kan komma till äventyren
så får äventyren komma till mig

tack för natten
tack för trappstegen nedåt
i djup sömnspiral
som alltid finns där
utanför dörren

tack för att jag får koppla bort mig
bli fri min identitet
bli kvitt kvalen

och jag går på det varje natt!
tack för att din kuliss ter sig så verklig
drömvävare
nattängel
rädda mig igen inatt
gonatt




Fri vers av Arwen
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-02-13 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen