Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I höstas skrev jag haiku för första gången.
Här är tre av dem. Vintertema.



tre haikuar







I. (höst - vinterskifte 2006)


nya flaks årstid

lastas på skyarnas tåg


anuell växel










II. (enligt bondepraktikan)


Fem små domherrar

oktoberförebud om


äppelbröst mot snö









III. (tunturi betyder fjäll på finska)


tunturi din rygg

vänd mot norrskenet inatt


bäddar åt mösset




Bunden vers (Haiku) av wayward - taiga
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-02-13 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga