Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridssången



Kärleken sjunger med Tiarans Eld och händernas
rena Vithet.


Krossar alla vidrigheter och förintar osanningen .

Inbjuder i Andens frid. O ljuvliga glans.

Utplånar snaran som förleder och förgör. Planterar

Lyckan på rika domäner.


Kärleken sjunger med Tiarans Eld och händernas
rena vithet.


Sjunger tills du vänder mig ditt ansikte.

Ser mig i ögonen tills de vissnande blommorna

frodas och visheten åter utbreder sig.


Kärleken sjunger med Tiarans Eld och händernas
rena Vithet.



Britt Gustavsson




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-02-13 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP