Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lönt

Vad e det med mig egentligen?
jag blir ju verkligen ALDRIG nöjd!




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-02-13 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin