Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyft blicken...


Från en välkänd sida på nätet

Läs texter
Böcker taggar
Skriv text
Sök hjälp




Övriga genrer av Lillasyster F
Läst 663 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-02-14 15:58



Bookmark and Share


  Antropofagen
hihiii! så bra det faller sig ibland!
2007-03-01

    Mr. White
Gjutet. Är väl det mest tacksamma att skriva om här då det är svårt att inte ha koppling till det.
2007-02-22

  yoyyo
hahha :)
2007-02-22

  fragments
Haha, ett leende smög sig fram på mina läppar. Har faktiskt aldrig tänkt på det. Bra iakttaget.
2007-02-19

  wayward - taiga
hihi, kul! *ringer doktorn genast*
Min sambo frågade våra vänners treårige son en gång;

-Jacob, han jag få lite hjälp av dig?

varpå pojken svarade,

-Nee, jag har ingen..

mvh / denobotligaskrivklådan :)
2007-02-17

  Cris
*asg*
vad bra..klart böcker taggar en och
det sista sök hjälp..
vad bra det blev !
2007-02-16

    Algott Grytstrand
Applåd! =P
2007-02-16

    Mattias Karlsson
Ja, så står det faktiskt:)
2007-02-15

  Lasseman VIP
=D ha ha ha det tyckte jag var bra, tänk så roligt det kan bli..Tack=D
2007-02-15

  "Silver"
*Dagens andra ...eller tredje ... storskratt * räknar med när du berättade vad som fanns under bilen också...
Var ser du allt?
Kommentarer överflödiga...
2007-02-14

  Karvo
Smart!
2007-02-14

    Maria Malm
Tack för upp- lysningen!
2007-02-14

  Ensamma mamman
hahahhaha!!! =)

helt min humor.. och det har jag inte sett innan... haha!
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F