Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats kamp


Havet var varmt och stranden var hett
då min nakna fötter klampade in i ditt hjärta
sanden mellan mina tår fann sin boning
och byggde ett sandslott i din ena kammare

ditt blod blev den vallgrav som vår kärlek
tog sina första simtag uti
din andra kammare blev den borggård
där våra slag skulle utkämpas

ditt hjärta hade många skador efter gamla strider
därutav låg gömda känslor kvar och skavde
ändå vann du varje kamp
och jag såg ditt hjärta växa

jag blev besegrad av ditt slitna hjärta
som var söndertrampat av män med kängor
men ändå fylld av kärlek
som du gav mig




Fri vers av Tärningen är kastad
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-02-14 18:16



Bookmark and Share


    Erika H
en känslosam text med vackra bilder
berörd av dina ord
din vackra beskrivning av kärlek
kärlek som lever trots allt
vackert
2007-02-27

    Vildrosen
Blev väldigt tagen av den här, berörde mig djupt. Fina och beskrivande metaforer som ger en fin distans till det allvarsamma budskapet!
2007-02-15

  "Silver"
En vacker text vars hjärteröda tråd håller rakt igenom.
Sliten skönhet.
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Tärningen är kastad
Tärningen är kastad