Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla Hjärtans Dag


Askan från elden har falnat, men lättantändliga sinnen
löper stafett mellan blödande hjärtan.

Dagen har nått sin skymning och lågorna som dansade i
oändligt lekande och vilda rörelser, har gått till ro.

Oron stillar sig och känslorna vinkar outtydda från
daggfriska rosenblad.

När örat läggs mot Berget berättar det sagor om ”det var en
gång”. Men nu kan vi också höra en alldeles ny sång.

Andens Ord skjuts som eldtungor ur muskedunder. Studsar
mot stränderna till Bergets återskall.

Ingen som inte bör, förstår vad det är han hör. Medan
maktmissbrukare förlorar kraften, växer och frodas

KÄRLEKEN



Britt Gustavsson





Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-02-14 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP