Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kankse är förlorad för alltid?

Jag blir äcklad när jag tänker på det
Att jag faktiskt njuter när blodet sipprar ut
Håller jag på att bli sjuk på riktigt?
När psykologen talar om för mig att
Jag är kanske är schizofren
Att mitt beteende visar på det
Då faller jag i extas som jag inte kan ta mig ut
Jag kollar på rakbladet som om det vore min bästa vän
Jag kollar på blodet som om det vore min tvillingsjäl
Men detta gör mig låg
Det gör mig för svag

Jag kan kämpa men kommer fan igenstans
Jag är fast där jag var för ett år sedan
I en värld där jag inte hör hemma
Men det gör jag ju inte annars heller

*Lek med mig och mitt rakblad så kan vi döda varandra, livet*

Jag sover men kan fortfarande höra ljudet från teven
Jag skrattar för mig själv i en dröm
Jag är förlorad enligt drömmen
Jag är död
Och jag kanske aldrig kommer tillbaka denna gången

* Maybe Im lost forever?*




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-02-14 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
As bra!
2007-02-26

  *Camilla*
fyfannnnn vad bra!!!!!!!!!!!!
åh allt är så braaaaaa
2007-02-25

    nella
Nä vet du vad, psykologer ska vi bara lyssna på då dom kan hjälpa oss och INTE annars. Tänk på att dom oxå är vanliga dödliga. Din text får minst 100 poäng i känsla. Hjärtliga hälsningar
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak