Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen

.

Orostung
Mardrömssvag

Hjälplös utan dig
Vänd från verkligheten

Innanför
Bortom




Fri vers av Mejja
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-02-15 08:46



Bookmark and Share


  Jojo
sorgligt
2007-02-15

  Rachel Roth
så uttrycksfullt och starkt...
nådde först ordlöst...
sedan såg jag den här

vänd åter
själen finns
beständigt
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Mejja