Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig min vän, mitt stöd, mitt allt.


Mamma

Vi, vi som vandrar genom livet. Hand i hand- men ändå åtskilda.

En del är det vi har.
En del av helheten.
En del som bildar en helhet som inte är hel.

Vi är inte hela.

Jag är en del.

Detta kommer jag vara hela jordelivet.

En del saknar.

Jag saknar.

Du saknas.




Övriga genrer av Moonwater
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-02-16 20:10



Bookmark and Share


    Maria-Therese
Auw älskling, den tycker din mamma om det vet jag:)
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Moonwater
Moonwater