Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jo, ibland är det svårt att vakna.

hon frågar om jag aldrig tröttnar
på gudar som viskar hur vi ska gråta,
på grusvägen som aldrig tar slut,
på krigen där ingen vinner,
på kärleken som alltid gör så ont,
på löften som är dömda till att brytas
på kärleksscener som måste ta slut,
på lekarna då man alltid förlorar,
på änglarna som favoriserar,
på samtalen som aldrig äger rum,
på de som tappar bort sina själar.

hon frågar mig om jag aldrig tröttnar på att leva,
och jo, svarar jag. Ibland är det svårt att vakna.




Fri vers av Isabella
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-02-17 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella