Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelskt vackert

Doften är ljuv, sträcker sig in i själen.
Åsynen är himmelsk och berör.
Färgen sprider värme.
Röda, vita och gula rosor
Sprider sig på en vacker äng

Ett steg, det iser till och kylan
biter sig fast i märgen.

Ett steg till, sträcker sig.
Plockar dom himmelska, doftande och
färgsprakande rosorna, dom frusna.




Fri vers av Sparven
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-02-18 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven