Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt handlar om en flicka som i nio års ålder fick flytta till ett fosterhem och blev sen sexuellt utnyttjad där i tre års tid.. Idag väntar hon på en tingsrätt och den anklagade har erkänt!


Varför? Hon var ju bara ett barn!

En pappa hon sökte en pappa hon trodde hon fann, men plötsligt en dag blev mardrömmen sann. Hon var bara nio år när han första gången la handen på hennes lår, stönade och strök fingrarna genom hennes hår.

Aldrig för hade hon haft en pappa så det var svårt för henne att fatta, förstå att detta inte var rätt, hon ville säga nej men det var inte lätt.

Hon trodde han va snäll visste ej vad som var rätt eller fel men för denna man var allt bara ett spel.. Hon kunde efter tre års tid flytta men att försöka glömma allt som hänt var inget nytta..

Minnena lever kvar och hon söker efter svar. Svar på vad som i hennes liv gick så fruktansvärt fel och hon undrar om hon någonsin kommer att bli hel. Hel som hon var som ett litet barn, men av hennes barndom finns inget kvar!




Fri vers av deepblacksoul
Läst 710 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-18 00:39



Bookmark and Share


  Tirinty
Den här dikten, texten är verkligen gripande, jag dras till den o jag tkr verkligen om att du pratar om det som du har varit med om, dt är starkt gjort o dt är inte alla som gör dt

Jag vet inte direkt vad du har varit med om, men dt som du skriver är hemskt o hoppas verkligen att den som gjorde dt på dej får sitt straff för den har gjort att du inte kan glömma dt längre, du drömmer säkert madrömmar om dt, du kan bara inte gå över dt, vem kan dt ? jag tror att ingen kan göra dt, för att man har gått igenom ngt verkligen hemskt som du har gjort o dt kan man bara inte glömma, men man kan försöka acceptera dt som har hänt, dt är ju inte enkelt !

men lägg INTE skulden på dig, han som gjorde dt på dig var sjuk, han var inte riktigt frisk o dt är fel på honom, inte på dig eller hur ? lägg inte på skulden på dig för du har inte gjort ngt !

Ha dt bra ! ;) Hoppas att du har ngn att prata med när du har dt jobbigt, all lycka till dig ! :)
2007-05-06

  Michaela Dutius
Orden skär som hullingar...allt gott till dig och till denna lilla flicka
2007-02-18

    eva m h
Så svårt för denna lilla flicka! Sänder en kram till henne!
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

deepblacksoul
deepblacksoul