Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jävla Jeans


Jeans ångest


Ett
två tre...
Alla jeans jag provat
känner jag inte igen
du blankhetens yta
känner du igen mig

spegel

tre två
ett par

provar er igen
men min själ kommer i klämm
du som sipprar igenom
vener och lungor
du som gråter med mig
Bara du vet
aldrig mera
ett två tre
inga jeans jag provar mer




Fri vers av Malin Johansson
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-02-07 11:31



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, att prova kläder är sällan en angenäm upplevelse med provrumsspeglar som förvrider precis allt. Bra beskriven ångest!
2005-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.