Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkans svaghet ...eller svaghetens styrka

Du greppar över allt
mån om att hålla kontrollen

Ser inte att sak efter sak
faller dig ur händerna

Ditt yttre är styrka
Ditt inre visar du inte

Runt omkring dig
står vi med hjälpsamma händer

plockar upp det som faller

längtar efter att du ska se
att du också är svag
att du inte heller klarar allt

längtar efter att vi ska förstå
att vi inte måste ta upp
allt som faller

längtar efter att allt skall rämna

så att något nytt får födas fram













Fri vers av Tosan
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-02-19 23:36



Bookmark and Share


  Carlita
en fin längtan om hur det borde vara.
2007-03-14

  Marreb
Fattar precis jag med... gott att du finns \"rotebroder\". :-)

ps. du har väl sett Top Gun?
2007-02-20

    eva m h
Jag förstår!!
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan