Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlamande trötthet

Du slår mig till marken
lockar mig från det nödvändiga

Jag slits, drar, kämpar

Vad är ditt ärende denna gång?

Är du vän
eller fiende?

VAD VILL DU MIG?








Fri vers av Tosan
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-02-20 20:46



Bookmark and Share


  Jojo
Starka ord du förmedlar.
2007-03-15

  Marreb
Pust. Vila din trötta tanke en stund, försök få en blund. (rimmar fint) Det klarnar när man sovit lite... kram
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan