Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När själen inte orkar

.

Tjock dimma
ogenomtränglig

får livet att ge upp




Fri vers av Mejja
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-02-21 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja