Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde glömma allt runt oss

Du ser det i mina ögon
Du ser det på min hållning

Min blick har bytt syfte
det som funnits där är nu dött

Jag tror att du förstår även om du inte vill inse
Du väljer att inte närma dig, du kan läsa mig så bra

Du vet att jag har svikit dig
och du lämnar mig med en tomhet i dina ögon

Det vi hade förstörde jag
nu finns det inte mer

förlåt
jag är feg




Fri vers av AVGAS
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-02-23 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVGAS