Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar i magen





Fjärilarna i magen får mig lyfta.
Högt upp över markens yta.



De måste vara många där inne
för det kittlar så skönt i magen.



Jag skrattar av den bubblande känslan.
Vingarna gör att det vibrerar i hela mig.



Det kunde inte vara ett bättre tillfälle
än nu...

.....att väcka dem till liv.




Fri vers av Tezz
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-02-23 18:32



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Testa berg- o dalbana. Där finns de största fjärilarna.
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.