Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en kärlek som aldrig var värd det...


Du skulle ge mig


du skulle ge mig

allt jag ville ha
var en hand
i mitt ryggslut som dämpade
mitt fall

Svagheterna
var allt
för dig
att luta dig emot

jag skulle ge dig

allt jag kunde va
var ett kort
i ditt spel som dolde
din konstellation

Kontrollen
var anledningen
för mig
att andas djupt

och gå




Fri vers av enlitenenstor
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-02-23 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor