Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
många måsten blir det


Man ska

Man ska göra allt man kan
Man ska gräva där man står

Man ska sortera sina sopor
Man ska tvätta sig med tvål

Man ska betala på bussen
Man ska inte köra en gammal bil

Man ska räkna till tio
Man ska inte kopiera någon fil

Man ska le och vara glad
Man ska alltid säga Tack

Man ska jobba på beställning
Man får aldrig ligga back




Fri vers av enlitenenstor
Läst 182 gånger
Publicerad 2007-02-24 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor