Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som än händer


Ett litet ljus för dig jag tänder
fäller en tår för saknaden jag bär.
En bön till dig jag sänder
hoppas att du fortfarande har mig kär.
Vad som än händer
vill jag alltid ha dig här.
Om våra vägar nånsin vänder
det är en fråga om när.
Men vad som än händer
kommer JAG alltid att ha dig kär.




Fri vers av Michmich
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-02-10 16:44



Bookmark and Share


  Dilsewat
återigen, din takt, rytm och struktur klangar fint, jag skuttar glatt mellan dina rader...


2005-02-16

    Malin Johansson
mycket söt dikt :)
2005-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich