Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när det är nån man har det där med är det svårt att hålla hjärnan fri ibland... så det som skulle sagts glöms bort och ersätts av ... ja nåt annat.


men jag tappar alltid orden

Jag hade övat

framför spegeln

värsta tönten


sen kom det till kritan

det var dags att köra live


halkade med tungan

tappa alla orden

hjärnan gick på högvarv


munnen får ett eget liv och jag ser

hur du tänker att jag tappat vettet


kyss mig

så jag håller käften

så trött på me myself and I


ta min tunga

gör mig yr


sweep me off my feet

låt mig inte prata

bestäm vad som ska hända


smek mig utan hinder

jag vill känna dina händer


utom mig och inom mig

utan sans

i dina ögon glöder tanken


kom in i mig

det här är sant




Fri vers av enlitenenstor
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-02-25 00:35



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Den glödande värmens känslor, kan få vilka ord som helst att grumlande snubbla outtalade; för att som här låta känslorna sägas i den stumt passionerat delade tystnaden..

En härligt trevande rytm som eskalerar till den passionerade dansens sista rader... som känns ärligt rena
2007-02-25

  Söder
En ärlig text om längtan av närhet... att vilja... åtrå... mycket bra.
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor