Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är det nån som fattar vad jag menar tro...


kluven?

drop dead gorgeous
jag skulle inte dö för dig

sleeping beauty
jag tycker faktiskt att du är ganska ful

me love you long time
det sa jag bara för att du skulle ligga med mig

breakfast in bed
men du duger väl ett tag

your smile is magic
jag har inga moraliska betänkligheter




Fri vers av enlitenenstor
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-02-25 01:22



Bookmark and Share


    ellabella
*flinar* vilken härlig text, död åt klyschorna. tror att jag fattar vad du menar iaf. hursom, en mycket befriande dikt, mye bien tycker jag.
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor