Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen XVIII

\"En tunnel utan slut...
Gå mot ljuset...
Gå...
Känn lukten av våren...
Förnimm känslan av regnet...
Känn vinden i håret...

Just det!
Gå bort till den gamla björken...
Känn barken...
Hör hur den kallar dig...
Hör hur världen kallar på din hjälp...

Se mig!
Hör Mig!
Här står vi nu...
...på världens högsta topp, och du...
...du är \"drömmaren\"...
...du är din tids frälsare...
...rädda världen...
...du kan...
...säg bara orden...
...\"Mivanto Mei\"...
...Nej, gå inte...
...säg orden...
...Ja, säg dem...
...\"Mivanto Mei\"...
...- Mivanto Mei...
...Ja, du är redo...
...O, drömmare!\"




Prosa (Novell) av Henrik Svensson
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-03-01 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson