Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min Höga Visa



1:1 min kära, kära älskade,
var är du?



1:2 hör min vädjan, o vackra,
för min tanke
har strävat din varelse
av och an.



1:3 mina dagar kommer inte
att slå sig till ro
förrän din ljuva stämma
nått mitt öra.



1:4 besvara mitt rop, o käraste,
så att min fasa om att jag jagar
skuggan av ditt hjärta
skingras.



1:5 jag finnes där vi en gång;
våran första gång, möttes.
dessa fem dagar känns
som tio evigheter..








Fri vers av mrMister
Läst 470 gånger
Publicerad 2007-03-03 01:10



Bookmark and Share


  Nems
mycket imponerande skrivet.. verkligen härligt språk!
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

mrMister