Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

le mot mig

som ett får i ulvakläder

kröp jag in i deras håla


jag såg mig omkring

de log mot mig sina falska leenden


som tänkte; Hör du hemma här?

Är du en av oss?


Jag log tillbaka

i ren skräck


såg en schlagerfestival

åt en petit chou


kastade av mig ulvadräkten

den kliade som fan


jag kan bo i en kartong

bara jag slipper falska leenden


och petit chou




Fri vers av enlitenenstor
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-03-04 13:47



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
\"jag kan bo i en kartong
bara jag slipper falska leenden\"

det får mig att gilla dig väldigt mycket:)
2007-03-11

  Micael Axelsson
*skrattar mjukt* Ja, detta var verkligen en skrivelse på näsan att det nog ändå känns skönast att kunna få vara sig själv o inte behöva låtsas... Härligt!
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor