Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min rosa luftballong

En dag ska jag flyga iväg i en rosa luftballong.
Jag ska flyga långt långt bort och aldrig återvända.

Långt där nere på marken kommer människorna att stå, se upp på mig i min rosa luftballong och tänka längtande att de en dag också ska sväva bort från deras bekymmer mot lyckans land...

© 2005 Svartstry




Övriga genrer av svartstry
Läst 627 gånger
Publicerad 2005-02-15 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartstry
svartstry