Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig nu och för alltid

Mitt hjärta gråter, nu när du inte finns hos mig längre.
Du lämnade mitt hjärta åter och tårar rullar ner för min kind.
Förstår du inte att jag älskar dig?
Är du så blind?
Jag kan inte sluta tänka!
Mina sorger i sprit jag dränka!
När jag nyktrar till sen, känns allting värre igen.
Vill ha dig nära, men du är så långt bort.
Kommer du att hitta någon annan inom kort?
Mitt hjärta slits i tusen bitar.
Är jag dum som älskar dig även om jag inte på dig längre litar?
Jag älskar dig nu och kommer alltid att det göra, men om du inte vill så ska jag dig inte störa.
Finns det en chans att vi två kan hitta tillbaka till varandra så att allt slutar lyckligt med en het romans?
Jag älskar dig för alltid.


© 2002 Svartstry




Fri vers av svartstry
Läst 905 gånger
Publicerad 2005-02-15 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartstry
svartstry