Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har vi träffats?

Har vi setts förut?
Det känns så bekant

Tycks mig känna till
dina ögon
din kropp
din balans

Känns som vi är lika
våra sinnen
våra minnen

så bröts vattenytan

Vi har setts förut




Fri vers av Sparven
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-03-10 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven