Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt ex hade ketchup på allt


blandaren


Du jaga mig med vapen
som jag aldrig sett förut
och jag, jag sprang för livet
tills jakten den tog slut

Du brände vid mig i elden
fräste mig i smör
och när jag protestera sa du;
Det är så här man gör!

Du åt mig lugnt och stilla
njöt av varje bett
du sa jag smaka milkshake
jag var det snyggaste du sett

Du krydda mig med ketchup
jag fatta ingenting
Men smaken är som baken
and you can\'t fucking sing




Fri vers av enlitenenstor
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-03-11 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor