Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gilla läget

det är när du river
min rygg som,
bakom mig och jag kan tro,
att du gillar

när jag vässar mina naglar i dina lår
för att i cirklar,
bakom mig tro,
att du gillar

utan att veta hur
fortsätter himlen sjunka
längre in i mig

som du gillar
läget




Fri vers av Laijza
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-30 11:29



Bookmark and Share


  aol
oj där satt den härligt jag gillar läget
2008-02-12

  Sanningsägaren VIP
Toooooooooooooooooooooooorsdag!:P
2007-08-30

  Bjarne Nordbö
Wooow, där satt den som dagens försra klockrena.
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang