Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt

Du kysste min kind
När du avlägsnade dina läppar, kände jag ännu hettan.
Du smekte mitt hår
När du tog bort handen kände jag ännu att det brann.

Det blev tyst
Dina andetag blev djupare
Och jag kände ro

Godnatt raring




Fri vers av Sparven
Läst 463 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-03-31 09:03



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ur gulligt.
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven