Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland kan det vara skönt att få lite uppskattning. kanske ett litet brev eller kort, ett fint sms eller vad som helst.


tuff brud i lyxfodral

må tänkas att hon är lite dumdristig.
men ta henne på allvar för fan.
spikar in i armbågarna.
så jävla irriterande. ge henne någonting tillbaka då!
kämpar som ett djur. för att hon och hemligheten ska trivas.
vad får hon tillbaka.
zero, nada, rien och ingenting.
så enerverande typiskt att folk ska behöva se henne besegrad.
snubbla på mållinjen. vem vill komma och ta emot henne med en krans? en sådan där som de duktiga människorna får när de har vunnit ett lopp. ge henne kransen för fan! hon vill också känna sig värdefull.
åtminstone för en dag. en timme då. är en minut för mycket begärt?
en ynka minut i rampljuset.
klös, klös, klös. hon har naglar vassa som sylar. watch your eyes.
carefully.
elak och ego. Miss E.
beskriv henne inte med grådaskigt trams.
hon är mer värd än så. det kallas komplimang. uppmuntran och vardagsglädje. HALLÅ?!!
I will try to fix you. yeah right. bryr du dig ens? lägger du någon innebörd i vad du säger till henne? jag tror inte det va. skurkar. det är vad alla är mot henne. alla minus en.
tro inte att hon ger sig. tvärtom kommer flickan att visa sin inre styrka. mentaliteten flödar. cirkeln ska slutas. the project will be done. mission completed. allas vår lycka återkomma skall - till henne.
med flaggan i topp. språngmarch över mållinjen. kransen runt halsen. våren älskar henne. hon älskar våren.
klänningen sitter som smäck. TUFF BRUD I LYXFODRAL.




Övriga genrer av niffe
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-03-13 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

niffe
niffe