Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var praktiskt taget bara en idiot som trodde att jag kunde skriva

jag gillade att skapa ord
bakom meningar
ritningar på det som egentligen
bara fanns bakom
min mormors gardiner


jag ville författa
skriva ner hela mitt huvud
mina fingrar skulle blöda
av sorg
för alla dunkla ord på pappret



jag ville men
mina tankar blev aldrig ord




Fri vers av Morbide
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-14 17:00



Bookmark and Share


    crapcat
oj
som jag känner igen mig...
2007-11-09

  Ronny Berk
dina ord blir till mina tankar... menings fulla och väl skrivna...
2007-08-15

  *Camilla*
Åh jag blir helt tagen :D
underbart
2007-03-15

  Isak VIP
du har en underbar doft över det du skriver.
Blev tagen över hur exakt jag kan känna igen mig,
men jag skulle aldrig kunna sätta ord på det, på samma sätt.
Mycket bra! :)
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Morbide