Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm

 

 

 

 

 

Min kropp

Frustar

skälver

och

fryser

 

Men i närhet av dig blir den varm




Övriga genrer av ***Wicke***
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-14 19:17



Bookmark and Share


  sabina stark
Mmmmm så härligt
2007-03-16

    Stella Stol
Så skönt avslappnat mjukt
2007-03-15

  Madjori
En härlig text som talar för sig själv...
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***