Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmluft isar

Ligger här, han andas på mig
han vet ingenting
han vet inte att jag så fort han sluter sina ögon
tänker på dig

försökte glömma
försöker förtvina minnet
men det sitter starkt

på min näthinna
trumhinna
min hud

hur ska jag kunna glömma dig
du programmerade mig
hur ska jag gå vidare
när du gned in dig i mig
klättrade in i mig
grävde en grop till dig själv att bo i

med ilska
sådan ilska
som man bara kan älska
när minnen förvandlas till blomstoft
tänker jag på dig

varje kväll när någon annan andas på mig med stängda ögon som inte ser någonting.




Fri vers av Deniiise
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-03-16 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise