Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Come make love with me but I don\'t know if I want to or not

Jag vill
Ja, jag vill
Jag vill älska med dig

men nej,
Det är så fel
Jag vill inte
Nej, älskling
Jag vill inte älska med dig
För du skulle bara få ett knull
och jag skulle bara få falska förhopnningar

men jag vill ändå
ja, jag vill
för jag älskar dig
kom, älska med dig

men nej, lägg av
Men jo, fortsätt




Fri vers av Halloway
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-03-16 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halloway
Halloway