Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shhh

Please be quit
Listen carefully
You can hear it

Open your eyes
The danger is gone
Now you can see it




Fri vers av Sparven
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-03-18 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven