Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

borde ha tryckt på delete.
Men så kom jag åt shift.
Och jag går page up och page down.
Och så hamnade jag på enter, enter, enter.
Så fann jag en continue.
Men jag borde ha tryckt delete.




Fri vers av Sparven
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-03-18 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven