Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det farligaste är ömt

På savannen är du säker,
bland hungriga lejon käftar.

På havet darrar du inte av,
vågornas styrka.

I regnskogen skyr du inte,
ormarnas gift.

I öknen är du orädd,
för skorpionens bett.

Under känslans makt.
är du lämnad att förgöras.




Fri vers av Sparven
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-03-18 01:14



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Mycket klok iakttagelse - ofta lever vi i rädsla i onödan. Känner mig styrkt av dina strofer.
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven