Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtskilliga tillfällen

Flyttfåglarna,
har passerat med sina vindslag åtskilliga tillfällen.

Snön,
har fallit åtskilliga tillfällen.

Gräset,
har blivit grönt åtskilliga tillfällen.

Solnedgången,
har skådats åtskilliga tillfällen.

Begravd i väntan.




Fri vers av Sparven
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-03-18 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven