Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen

Det var en mus som var ansad å fin

skulle på kalas med vännen sin

men tji fick musen

lämnades av busen

fick hem å leka med

apparaten till tusen




Övriga genrer av ***Wicke***
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-18 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***