Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är ett jävligt fult ord... jag vet...


Bekräftelse-knullet

jag lovade mig själv att jag inte skulle vänta vid telefonen fler gånger

på dig, på någon...

ändå sitter jag här igen och gnyr och vrider mina händer och mina ord och analyserar

vad sa jag, vad gjorde jag...

så jag säljer mig själv
för billigt smicker...

som det lösaktiga stycke jag är söker jag bekräftelse hos första bästa snedlugg jag kan hitta

ler mot honom, dansar för honom

han duger gott och väl för han vill ha mig och han är vacker precis som du
men du tog mig för givet en gång för mycket

och jag lovade mig själv att aldrig sitta och vänta vid telefonen på nån igen






Fri vers av enlitenenstor
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-18 20:26



Bookmark and Share


    Nattviol
just så kan det vara
igenkänning...
(och det är lite kul att skriva knull...)
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor