Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten.

Jag som trodde att allt var verklighet.
I min dröm förståss.
Men det kunde varit verklighet.
Om du kunde stoppat mig.
Där... där vid vägen.

Jag vaknade med andan i halsen.
Och det var då jag... förstod.

Det var verklighet,
Men ett annat sätt.
Det rosa skimmrande sättet som egentligen bara 7åringar få tänka.

Men...
Det var så det var.
Med dig. Du skadade mitt hjärta och det VAR verklighet.
Nu är det bara ett oförglömmligt skämt.
Som alla kan.

Som alla har skickat lappar om.
Alla har pratat om.
Alla har viskat om.
Alla har skrikit om.


Men jag lovar, min verklighet är mycket bättre!




Fri vers av poemthing
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-03-19 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing