Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anfallet



Gryningen reser sig. Växande där

omtanken håller vakt och

Kärleken patrullerar.

Ledande in i fullkomlighetens

ljus.


I speglingen av sin egen ungdom,

möter den ursprungets

källa på nytt.


Vattnet leds till källsprånget via ådern.

Fördärvet, kommande från Öster,

kan inte stoppa dess flöde.




Britt Gustavsson




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-03-19 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP