Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storstadsmirakel

Fönsterglasens frihetssång
som en skälvning över taken
och ikväll kan jag glömma rädslan
för lamporna har fångat
hela gatan nu

Och natten är
ingen undergång
för fåglar som oss
reflektioner ska jag kasta bort
jag ska dränka
meditationer

för

Ett regn av storstadsmirakel
händer här inatt
nu ska jag dansa
ska ramla hela trottoaren ner

Och med blinda ögon
bundna händer
tända himlens
frihetsbränder




Fri vers av aprilsolen
Läst 549 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-03-20 21:54



Bookmark and Share


    Den Mörke Främlingen
Jag tänkte väl att det var ett av dina alster när du kommit till andra versen. \"tar kanske med en text av Tage\" Jovisst, det var inte tage vi hörde, fast trots det var jag lite osäker på om det var ditt eller nån annans alster. Ibland är det svårt att skilja dig från de poeter som ger ut bok.
Men det är mycket du i den här texten... Ditt kanske speciella sätt att skriva på som man inte kan förklara. Men jag gillar oftast den stilen.

Och som sagt, jag är kass på kritik.

Kram
/S
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen