Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa finns kvar

Vi hade det så bra, men allt förändras
Även du och jag

Det må ha tagit slut, men det bästa av dig har jag kvar




Övriga genrer av svartstry
Läst 564 gånger
Publicerad 2005-02-19 16:45



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
fint fångat!
2005-02-19
  > Nästa text
< Föregående

svartstry
svartstry