Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hummelli, skrivabstinens xD


saknade svar





vad skulle hända om natten var ljus,
skulle tankar födas i morgonstunden,
och lyckan spegla mitt ensamma svar?

vad skulle vi göra om du var jag,
om natt var dag?
skulle vi gråta då?
(skulle du höra mig då?)


när månen bländar mina blåögda minnen
och nynnande stjärnstoft silas över mina kinder


vad skulle hända
om allt var här och då var förr
om ingenting kunde hindra mötande blickar
(som om ingenting kunde döda mig)

vad skulle hända
om du älskade mig,
vad skulle hända
om du viskade fågelsång i mitt öra?



det kan väl ändå
inte vara så farligt,







eller?












Fri vers av Juliaah
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-03-23 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah