Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slaktbult

Sälklubbande
avtrubbade industrirobot

Blodskvättande sjalfetischist

Gulligt ludd eller hur
slaktbult

Gatstenspungdjur
Paragraftasmanska djävul

Likstelbentheta sengångaråskådar as

Snälla ögon visst
Slaktbult




Fri vers av Oak VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-25 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP